Předávání vysvědčení - hurá prázdniny!

Děti z Předškolního klubu zakončili školní rok velkou slávou. Děti i maminky se rozloučily se školní rokem a některé děti i s Předškolním klubem. Po prázdninách totiž natouí do mateřské školy a tam budou čerpat další dovednosti.

Dne 27. 6. 2016 jsme předávaly na zahradě místní fary vysvědčení dětem Předškolního klubu. Děti dostaly požehnání od otce Darka, který jim také popřál krásné prázdniny. Rodičům jsme předaly nové informace a představily nové pracovnice, které Předškolní klub povedou od září.

Děti rodičům, sourozencům a přátelům předvedly taneční a pěvecké vystoupení, které jsme poslední měsíc aktivně v klubu připravovali. Děti byly úžasné, neostýchaly se, usmívaly se a vystoupení si krásně užily. Proto také sklidily velký potlesk od diváků. Po takovémto vypětí se občerstvily a plné síly a elánu čekaly na své první vysvědčení, které hrdě ukazovaly rodičům. Poté proběhlo rozloučení a hurá na prázdniny.

Pracovnice Předškolního klubu

P1050303P1050309P1050323