Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Oslava 15 let Vesničky soužití

Vesnička soužití vznikla před 15 lety a stala se příkladem soužití romských a neromských obyvatel. Přijďte se podívat, jak se žije ve Vesničce soužití a jaké sociální služby, ve svém komunitním centru charita nabízí.

Místo: Betonářská 790/12, Ostrava Muglinov
Termín: 19. 9. 2017, 14:00

Den otevřených dveří v klubu DEPO

V pátek 8. 9. 2017 proběhl den otevřených dveří, kdy rodiče mohli nahlédnout do prostor klubu DEPO, kde jejich děti tráví volný čas. Celá akce byla zakončená příjemným posezením dětí i dospělých při opékání buřtů.

Klub Depo Vesničky soužití v DinoParku

Ve čtvrtek 31. srpna jsme s dětmi z našeho klubu Depo navštívili DinoPark v Orlové.

Horizont Cup z pohledu naší dobrovolnice Alby

24. srpna 2017 se v Ostravě – Kunčičkách konala velká událost: Horizont cup, což je fotbalové utkání s různými týmy z Ostravy. Tato akce pro mne byla skvělou příležitostí, jak si hrát s dětmi, být s jejich rodinami, poznat nové lidi a strávit příjemné chvíle s pracovníky charity. Také jsem objevila nové místo v Kunčičkách, a to krásné fotbalové hřiště.

Letní aktivity pro rodiče s dětmi

V době letních prázdnin probíhaly 2 x týdně odpolední aktivity pro rodiče s dětmi, které se konaly v lokalitě, kde působí sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi Horizont.

Odborná sociální poradna v červenci 2017

V červenci navštívilo naší službu 17 klientů. Z toho 15 jich navštívilo naši poradnu poprvé v tomto roce.

Horizont Cup 2017

Tradiční fotbalový turnaj o putovní pohár.

Místo: Fotbalové hřiště TJ Ostrava-Kunčičky (Polní osada 86)
Termín: 24. 8. 2017, 14:00

Vesnička na Štramberku

Ve čtvrtek 10. 8. 2017 jsme vlakem vyrazili na výlet do krásného Štramberku.

Výstava fotografií Ukrajina a Moldavsko země blízké a vzdálené

O tom, že fotografií lze zachytit život a osudy lidí, kteří potřebují naši pomoc, se můžete přesvědčit na výstavě fotografií Martina Štechera, dobrovolníka Střediska humanitární pomoci a rozvojové spolupráce DCHOO. Výstava se uskuteční v Moravskoslezské knihovně v Ostravě od 21. 8. - 30. 9. 2017.

Na Mauglího stezce v Bohumíně

S klienty SAS Horizont, jsme 3. srpna vyjeli vlakem na výlet do blízkého Bohumína, kde na nás čekala Mauglího stezka a Mauglího ranč.