Středisko sociální aktivizace Horizont

Holvekova 204/44, Ostrava - Kunčičky, 718 00 Kontaktní místo: Škrobálkova 540/35 Ostrava - Kunčičky, 718 00 Vedoucí zařízení: Ing. Miroslav Hodeček - vedoucí středisek sociální integrace DCHOO, Bc. Helena Peškarová - vedoucí sociálních služeb střediska Horizont

Seznam lidí:

Ing. Miroslav Hodeček - vedoucí středisek sociální integrace DCHOO Bc. Helena Peškarová - vedoucí sociálních služeb střediska Horizont Iva Janůlková, DiS. - Sociální pracovnice SAS Mgr. Eliška Kapicová - sociální pracovnice SAS Bc. Lucie Kašpárková - pracovník v sociálních službách NZDM Michaela Körmendyová - pracovnice v sociálních službách Aktivity pro rodiny s předškolními dětmi Bc. Petra Kulová - sociální pracovnice Aktivity pro rodiny s předškolními dětmi Markéta Svobodová, DiS. - sociální pracovnice SAS Mgr. Klára Silberová - sociální pracovnice NZDM Mgr. Helena Tvarůžková - sociální pracovnice SAS Veronika Valíčková, DiS. - sociální pracovnice NZDM

Seznam služeb: