Středisko sociální aktivizace Horizont

Holvekova 204/44, Ostrava - Kunčičky, 718 00 Kontaktní místo: Škrobálkova 540/35 Ostrava - Kunčičky, 718 00 Vedoucí zařízení: Bc. Helena Peškarová - vedoucí sociálních služeb střediska Horizont, Ing. Miroslav Hodeček - vedoucí středisek sociální integrace DCHOO

Seznam lidí:

Markéta Svobodová, DiS. - sociální pracovnice SAS Bc. Helena Peškarová - vedoucí sociálních služeb střediska Horizont Ing. Miroslav Hodeček - vedoucí středisek sociální integrace DCHOO Mgr. Eliška Kapicová - sociální pracovnice SAS Mgr. Helena Tvarůžková - sociální pracovnice SAS Iva Janůlková, DiS. - Sociální pracovnice SAS Bc. Petra Kulová - sociální pracovnice Aktivity pro rodiny s předškolními dětmi Michaela Körmendyová - pracovnice v sociálních službách Aktivity pro rodiny s předškolními dětmi Mgr. Klára Silberová - sociální pracovnice NZDM Veronika Valíčková, DiS. - sociální pracovnice NZDM Bc. Lucie Kašpárková - pracovník v sociálních službách NZDM

Seznam služeb: