Vaření se školní družinou

Dne 26. 4., poslední úterý v měsíc, jsme měli jako obvykle společné vaření se školní družinou.

A co jsme vařili dobrého? No tentokrát jsme se pustili do domácích hamburgerů. Na vaření se nás sešlo 10 dětí, vychovatelka Helenka a Zdeněk s Eliškou. Na začátku si někteří připravili zeleninu, jiní míchali a kořenili maso a zbytek dětí chystalo prostíraní. Práce nám šla pěkně od ruky, no není divu, když už máme s vařením nějaké ty zkušenosti. Po přípravách jsme začali z masa dělat pěkné bochánky, které jsme následovně opékali na pánvi bez oleje, jelikož maso samo o sobě má nějaký tuk a je to mnohém zdravější a chutnější. Po opečení jsem hamburgery ihned dávali do housek, které jsme si v troubě ohřáli a následovně jsme si je sami hamburgery zdobili zeleninou, sýrem, hořčicí, kečupem a tatarkou. Každý si tam dal to,na co měl chuť. Hamburgery se nám povedly.A jak moc nám chutnalo na to se podívejte na naších fotečkách. No tak to je vše z našeho vaření a už se těšíme na další společné vaření.