Den otevřených dveří v NZDM a  workshop Haloween

Dne 6. 11. 2019 proběhl v NZDM Vesnička soužití den otevřených dveří. Návštěvníci měli možnost prohlídnout si prostory této sociální služby a celkově si udělat představu, jak služba NZDM funguje. Současně se mohli zúčastnit Halloweenského workshopu, kde byla připravena celá řada naučných, tvořivých a soutěžních aktivit.

Celá akce se těšila značného zájmu,  dětí i jejich rodičů nejen z Vesničky soužití, ale i z širokého okolí. Všichni, kteří přišli, se hned u vchodu vyděsili při pohledu na vítající temnou postavu a jejich údiv neustával ani při pohledu na další postavy, jako čarodějnice, Jokera a dalších. A k tomu ta strašidelná hudba! Samozřejmě bylo všechno jen "na oko" a všechny postavy byly přátelské a nabízely pro návštěvníky aktivity jako výrobu strašidla z balónku, papírové dýně nebo ozdobného kolíčku na prádlo, nebo soutěž v lovení jablek a kvíz obrázkového sudoku. Každý návštěvník si mohl vyzkoušet všechny nabízené činnosti, odnést si domů pro své blízké pěkné dárečky anebo odejít z pomalovaným obličejem. Celkem se přišlo podívat a pobavit asi 0 děti a dospělých. Jsme moc rádi, že se nám tato každoroční akce opět vydařila.

Závěrem je namístě poděkovat všem pracovníkům, kteří se na realizaci této akce podíleli.Těšíme se na příště!

Radek a Helena

NZDM Vesničky soužití

010203040506halloween 2019

Tento projekt je realizován díky finanční podpoře statutárního města Ostrava a Moravskoslezského kraje.

logo_cesky [Převedený]