Fashion show2012

Tak tohle tu ještě nebylo! Celé komunitní centrum se 20.6.2012 proměnilo v salón krásy a zákulisí módních přehlídek a to proto, že se u nás konala „Fashion show“. Děti si měly připravit svůj nejlepší out-fit a v něm se projít po mole před publikem a naší porotou. No jo, člověk by si řekl, že jde o věc jednoduchou, ale té práce kolem! Vlasy, líčení, doplňky a spousty dalších. Zaměstnanci se proto na chvíli proměnili ve stylisty, kadeřníky a vizážisty. Na pomoc jsme si vzali i profesionální vizážistku Lucku. A pak to teprve byla krása, která potřebovala nafotit a tak se kolem našich dětí hemžili hned dva fotografové. Před vstupem na molo byli někteří nervózní, ale nakonec to všichni zvládli, kluci i holky. Nesmím také zapomenout na vzácnou návštěvu našich kolegů a jejich klientů z Kunčiček. Dokonce holky i odtud se nám přijely ukázat a opravdu ukázaly, co v nich je.

Další polovina programu byla věnována volné disciplíně, kam se odvážlivci mohli přihlásit a ukázat nám kousek ze svého talentu. Mohli jsme tak vidět tanečky, zpěváčky a ukázky „Capoiery.“

Počasí nám přálo, možná až moc a tak jsme rádi, že nikoho sluníčko neskolilo.

Všem zúčastněným děkujeme.