Opékání (se) na konci školního roku

Ve středu 26. 6. 2019 proběhl v klubu Vesničky soužití den otevřených dveří. Naším původním plánem bylo tradiční opékání, které probíhá vetšinou někdy v letních mesících. Počasí mělo ale jiné plány.

Sluníčko nám nachystalo opékání v jiném smyslu a to v tom tipickém, letním, na sluníčku.

Tak tedy z důvodu nepříznivých podmínek (příšerné horko a silný vítr) bylo opékání zrušeno, ale den otevřených dveří se i přesto konal. Pracovníci komunitního centra vymysleli náhradní program a klienti se tak mohli účastnit různých her a soutěží, něco si vyrobit nebo se jen tak pobavit. Největší úspěch měla hra na závěr, "vyskakování z kruhu", která děti ohromě bavila a nejraději by ji hrály stále dokola.

Vítáni byli také rodiče a někteří skutečně přišli. Jsme rádi, že je zajímá, kde a s kým jejich děti trávi volný čas. Na závěr si všichni pochutnali na sladkých melounech a ananasu, které všem chutnaly :)

Za klub NZDM Vesničky soužití

Lucka

Hlavolamy na procvičení mozkůKytička s poselstvím Vodní hrátkyPlavou!

Tato služba je relizována díky finanční podpoře statutárního města Ostrava a Moravskoslezského kraje.

logo_cesky [Převedený]