ZKRÁŠLOVACÍ PROMĚNA V KROUŽKU GENDALOS

V rámci kroužku Gendalos, jsme se spolu s našimi reportéry rozhodli vytvořit reportáž o „beauty proměně“:) Z naší skupinky se stala tou statečnou Adélka. Vše jsme si předem naplánovali, a domluvili jsme se, co každý přinese.

Naše místnost se tak na den proměnila ve zkrášlovací studio se spoustou šminek, nechyběla také kulma a žehlička na vlasy, různé oblečení, a podobně.

Adélka je spíše sportovní typ, a tak jsme se domluvili, že zkusíme změnu v elegantním stylu. Proměňovatelkami se stali Míša s Laurou, Erik pak vše pečlivě fotil a zaznamenával.

Musím říct, že zkrotit Adélčiny dlouhé a husté vlasy byla fuška, ale výsledek stál za to :)Adélka má moc pěknou tvář, kterou není potřeba ani líčit, ale aby byla proměna kompletní, rozhodli jsme se vyzkoušet trochu výraznější líčení. Nakonec jsme vše doladili výběrem oblečení a mohlo se fotit, jak se proměna povedla – což můžete dle přiložených foteček sami zhodnotit. Adélka byla s proměnou spokojená, a tak pevně věříme, že se i Vám bude naše proměna líbit:)

Ovšem i naše Laura se nechala průběhem proměny zlákat, a tak jsme jí společně s Dankou také upravili. Nejdřív se natáčelo, pak zase žehlilo, ale nakonec se dospělo k onomu spokojenému výsledku, doladěného pěkným decentním namalováním.

Myslím, že babinec s holkama jsme si dneska parádně užili, a Erik, jako chlap, se držel velmi statečně

Za kroužek Gendalos zdraví Mišule