Co nás čeká v Depu v měsíci říjnu 2013?

Měsíc říjen je pořádně nabitý!!!

Hned na úvod nás čeká podzimní opékání, abychom si užili trochu zálesáctví, naučili se rozdělat oheň a také ho udržet. 2. října odstartuje ping-pongová liga a o týden později i liga „kalčová“, takže si můžeme znova zopakovat pravidla fair-play a zdravě soupeřit.  11. října nás čeká výlet do minulosti! Chystáme se navštívit klub Ámos, prostřednictvím kterého se podíváme do doby středověké. O podzimních prázdninách, a sice od 28.10.-30.10., pojedeme na třídenní výlet na faru ve Spálově. Pro děti je připraven program na téma Cesta kolem světa. Prostřednictvím her zavedeme děti do zemí jako je Japonsko, Egypt apod., abychom jim tyto země přiblížili a oni se tak naučili orientaci ve světě.

A jaké je téma pro tento měsíc? Zaměříme na vztahy mezi členy rodiny i na rodinu jako takovou.  Prostřednictvím nejrůznějších výtvarných aktivit si s dětmi budeme povídat o důležitosti rodiny, chodu domácnosti, rozvodu, výchově dětí.

Závěrem je třeba napsat, že oživením jsou stále pro děti i nás nové dobrovolnice – Pia z Německa a Marie z Francie. Obě navazují vztah s dětmi a zatím se jim to velmi daří. Tímto jim přejeme krásně strávené chvíle v klubu Depo :)