Zábavné odpoledne pro děti

15. září 2020 měli klienti sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi ve Vesničce soužití možnost prožít příjemné a tak trochu jiné odpoledne.

V odpoledních hodinách byla pro děti a jejich rodiče připravena zábava v prostorách komunitního centra Vesničky soužití, která započala v 15:30 hod a ukončena byla okolo 17. hodiny.

Již od počátku akce bylo zřejmé, že o zábavu nouze nebude. Součástí odpoledního setkání bylo mimo jiné promítání pro děti, rodiny však měly příležitost zapojit se také do aktivit, jimiž byly například skládání puzzle, kreslení či vybarvování omalovánek, které si pro rodiny připravily terénní pracovnice služby. Samozřejmě zde nechybělo ani občerstvení v podobě popcornu, nápojů a dalších pochutin, které uvítaly nejen děti, ale i jejich rodiče.

Odpoledne s námi nakonec strávilo okolo 40 – 50 účastníků, na kterých se podepsala pozitivní rodinná atmosféra, která zde panovala po celou dobu konání akce. Rodiče se svými dětmi získali především možnost společně strávit příjemné chvíle, což bylo hlavním záměrem tohoto odpoledne.

Míša Straková

sociální pracovnice služby

aktualita2 aktualita

Akce byla uspořádána za finanční podpory Moravskoslezkého kraje a Statutárního města Ostrava.

Ostrava_lg MSK_logo_jpg