Na záhrádce to zase žije

Zahrádka Na Rampě byla nějakou dobu mimo provoz z důvodu stavebních prací na přilehlém domě, kde jsou nyní sociální byty. S klienty sociálně aktivizační služby, kteří navštěvují naše aktivity pro rodiny s předkšolními dětmi, jsme se ale po ukončení rekonstrukce na zahrádku vrátili, abychom ji připravili na návštěvy dětí. Doufáme, že nám počasí bude přát a budeme moci chodit na zahraádku celé léto!

Jarní bazárek nabídl velký výběr oblečení!

Ve čtvrtek 10. června proběhl v Kunčičkách bazárek oblečení, obuvi a potřeb nejen do domácnosti. Děkujeme všem dárcům, kteří nám dovezli to, co by už oni sami neupotřebili.

Kdy k nám můžete nyní přijít?

I v době zpřísněných nařízení můžete stále navštěvovat oba naše nízkoprahy- klub Horizont a Vesnička. Přijďte si v klidu popovídat nebo napsat domácí úkoly, spojit se on-line se školou. Jsme tady pro Vás.

vaši nízkopraháči

Vánoční tvoření v klubu Horizont

S klienty jsme završili rok 2020 Vánočním tvořením. Vyráběli jsme s nimi vánoční ozdoby, které si doma pověsili na stromeček, nebo s nimi ozdobili vánoční dárek.

Tradiční bazázek pro rodiny v nouzi

Bazárek oblečení a různývh drobností do domácnosti je dobrou příležitostí dovybavit se před blížící se zimou.

Den otevřených dveří na Horizontu je za námi!

Otevřené dveře, zajímavé aktivity a soutěže, možnost porhlédnout si prostory ve kterých mohou děti trávit smysluplně volný čas, něco nového se naučit a rodiče zde najdou pomoc v obtížných situacích. Tak to vypadalo v úterý 22. 9. 2020 ve středisku Horizont.

Den otevřených dveří se blíží!

Už v úterý 22. září se otěvřou naše dveře všem zájemcům, klientům, přítelům, kolegům, sousedům a všem kdo mají zájem se podívat do našich prostor, seznámit se s pracovnicemi služeb z Horizontu v Kunčičkách.

Těšíme se na Vás!

Pomoc pro Zmrzlinovou královnu

Během letních dnů se každý rád osvěží zmrzlinou ale taky se ponoří do dobrodružství.

Letní čelenky pro krásu a potěšení

Malé slečny z našeho klubu NZDM Horizont chtějí vypadat hezky a navíc se naučit něco nového!

Hledání ztraceného pokladu je napínavé a náročné

Legendy se vyprávějí, ale co je na nich pravdy? Někdy nezbývá, než se vypravit po indiciích a zjistit, kde je pravda a co se za legendou skrývá.