KLUBÍK V NOVÝCH PROSTORÁCH

Na konci měsíce září jsme byli se všemi našimi pracovníky v plném nasazení při stěhování Klubíku a všech našich kroužků do nových prostor. Od 1. října tak náš Klubík funguje na ulici Holvekove v prostorách místní knihovny.

Otevírací doba i časy a dny kroužků však zůstali stejné J. Od nového školního roku tak můžete opět využívat kroužky Angličtiny, Fokus, PC, časopis Gendalos, Výtvarku, Angličtinu, Tanečky, Fotbalu, Vaření, Turisťáku i Doučování. Klubík je pro připomenutí pro mladší děti do 12-ti let: 13:30-15:30 hodin, pro mládež 12-18 let: 15:30-18:00 hodin.

Nový prostor nám zatím poskytuje jednu místnost, ovšem ještě do konce roku nám přibude i místnost druhá :)

Klubík si postupně za pomocí dětí zvelebujeme a zútulňujeme, společně s dětmi také plánujeme, jakým způsobem si vymalujeme a vyzdobíme naše stěny – pokud tak máš i Ty nějaký nápad, jak Klubík vyzdobit, budeme rádi, když se s námi o svůj nápad podělíš – je to jen na Vás, návrhy pak zrealizujeme spolu tak, aby se Vám u nás líbilo a cítili jste se tady dobře :)

Těší se na Vás Horizonťáci