OPÉKÁNÍ NA ZAHRADĚ

Ve středu 25.4.2012 se na našem Klubíku konala již druhá opékačka na zahradě. Připojily se k nám i děti z kroužku vaření spolu s paní Helenkou z družiny místní základní školy.

Den předem naše děti s Maruškou společným úklidem připravili zahradu pro konání akce. Tímto jim ještě jednou děkujeme za pomoc:)

Počasí nám přálo, dětí bylo jako smetí a tak jsme se spolu pustili do díla.

Všichni se aktivně zapojili do přípravy jídla – naše meny byli špekáčky s čerstvým chlebíkem:)  Děti z kroužku vaření si připravily pokrm zvlášť – podávalo se masíčko s paprikou dělané na ohni. Dětem šla práce od ruky. Ohýnek nám nejdřív trochu stávkoval, ale po zásahu našeho zdatného Zdeny se vše zachránilo, a za chvilku už jídlo vonělo celou zahradou.

Čekání na jídlo si děti zpříjemnily venkovními hrami, při kterých mohli využít nově nakoupené balony na basket a fotbal. Taky se nám rozveselil chodníček, který děti krásně pomalovaly křídami.

Zdokumentování jsme byli díky dětem z fotografického kroužku Fokus:)

Po jídle jsme se všichni pustili do společného úklidu. Děti z kroužku vaření si po sobě parádně umyly nádobí, a naše děti pomohly s úklidem venku.

Doufáme, že se akce líbila, a těšíme se zase brzy na další – krásné počasí je tady, tak proč toho nevyužít:)

Zdraví Horizoňtáci