Podzim prožíváme společně

Sejít se, popovídat, něco vytvořit. S těmito plány přišly klientky soaciálně aktivizační služby Horizont na akci "Podzimní tvoření".

Maminky s dětmi byly zvědavé nejen na to, co jim pracovnice připravily k vyrábění, ale také kdo všechno přijde a jestli se jim bude dobře dobře povídat.

A vše se moc povedlo. Maminky dětmi si mohly vyrobit podzimní dekorace na stůl, na okno nebo jinam do bytu. Přítomné byly sociální pracovnice, které pomáhaly při rukodělných činnostech, ale byly zde především pro poskytnutí rady, pomoci a podpory při řešení aktuálních situací, se kterými se přímné maminky potýkají nebo co zrovna řeší v rodině, jaké téma momentálně hýbe společností a komunitou.

Na obrázcích se můžete podívat, jak se všem dařilo a jaké krásné výrobky si mohly maminky s dětmi odnést domů.

foto: M. Fischerová (DCOO)foto: M. Fischerová (DCHOO)foto: M. Fischerová (DCHOO)foto: M. Fischerová (DCHOO)foto: M. Fischerová (DCHOO)

Tento projekt je realizován díky finanční podpoře statutárního města Ostrava a Moravskoslezského kraje

a díky podpoře městského obvodu Slezská Ostrava.

logo_cesky [Převedený]

SLEZSKÁ