Prosincové preventivky

V zimním období s klienty mluvíme o různých tématech. V chladném počasí si říkáme jak si ochránit zdraví a před Vánoci také to, jak je důležité mít mezi sebou pěkné vztahy.

Debaty s dětmi probíhají s příteslké atmosféře. Děti se rády zapojují se svými myšlenkami a nápady, diskuze je často velmi živá.

Jsme moc rádi, že se daří takovou atmosféru u nás v klubu vytvářet. Naším cílem je podat klientům také různé informace takovou formou, která je zaujme a opravdu si něco odnesou.

Každou aktivitu mohou také děti ohodnotit podle toho jak se jim líbila. K hodnocení slouží 3 smajlíci na pracovních listech, které klienty vybarví podle toho jak moc se jim aktivita líbila. Pokud u aktivity žádný pracovní list není, hodnocení je slovní. Všechny hodnocení si procházíme a snažíme se nastavit další aktivity taky, aby další hodnocení bylo pokud možno lepší než to předchozí.

Za tým NZDM Horizont

Veronika

moje zdraví a vztahy

Tento projekt je realizován díky finanční podpoře statutárního města Ostrava a Moravskoslezského kraje

a díky podpoře městského obvodu Slezská Ostrava.

logo_cesky [Převedený]

SLEZSKÁ