Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Den otevřených dveří v klubu DEPO

V pátek 8. 9. 2017 proběhl den otevřených dveří, kdy rodiče mohli nahlédnout do prostor klubu DEPO, kde jejich děti tráví volný čas. Celá akce byla zakončená příjemným posezením dětí i dospělých při opékání buřtů.

Klub Depo Vesničky soužití v DinoParku

Ve čtvrtek 31. srpna jsme s dětmi z našeho klubu Depo navštívili DinoPark v Orlové.

Horizont Cup z pohledu naší dobrovolnice Alby

24. srpna 2017 se v Ostravě – Kunčičkách konala velká událost: Horizont cup, což je fotbalové utkání s různými týmy z Ostravy. Tato akce pro mne byla skvělou příležitostí, jak si hrát s dětmi, být s jejich rodinami, poznat nové lidi a strávit příjemné chvíle s pracovníky charity. Také jsem objevila nové místo v Kunčičkách, a to krásné fotbalové hřiště.

Letní aktivity pro rodiče s dětmi

V době letních prázdnin probíhaly 2 x týdně odpolední aktivity pro rodiče s dětmi, které se konaly v lokalitě, kde působí sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi Horizont.

Odborná sociální poradna v červenci 2017

V červenci navštívilo naší službu 17 klientů. Z toho 15 jich navštívilo naši poradnu poprvé v tomto roce.

Vesnička na Štramberku

Ve čtvrtek 10. 8. 2017 jsme vlakem vyrazili na výlet do krásného Štramberku.

Výstava fotografií Ukrajina a Moldavsko země blízké a vzdálené

O tom, že fotografií lze zachytit život a osudy lidí, kteří potřebují naši pomoc, se můžete přesvědčit na výstavě fotografií Martina Štechera, dobrovolníka Střediska humanitární pomoci a rozvojové spolupráce DCHOO. Výstava se uskuteční v Moravskoslezské knihovně v Ostravě od 21. 8. - 30. 9. 2017.

Na Mauglího stezce v Bohumíně

S klienty SAS Horizont, jsme 3. srpna vyjeli vlakem na výlet do blízkého Bohumína, kde na nás čekala Mauglího stezka a Mauglího ranč.

Za poznáním Pevnosti Boyard

Ve dnech 24. - 27. 7. 2017 jsme se společně s klientky přemístili do Frenštátu pod Radhoštěm, který se pro nás stal dočasnou Pevností Boyard. Děti zde strávily 4 dny legrace, zábavy, soutěživosti a fér play.

Výtvarka na Horizontu podruhé

V měsíci červenci v rámci letního programu Aktivit pro rodiny s předškolními dětmi vznikl kroužek Výtvarka na Horizontu.